Testiraj svoje umne sposobnosti.
Budi najbolji na svijetu.

Natječi se u novoj sezoni Red Bull Escape Room svjetskog prvenstva. Kvalifikacijski turniri održavaju se u više od 20 zemalja svijeta. Imaš li hrabrosti zakoračiti u sobu?

Odigraj igru da bi osigurao mjesto u kvalifikacijama

Zemlje sudionice

Red Bull Esape Room svjetsko prvenstvo održava se u više od 25 zemalja svijeta. Pratite nas! Čim budu potvrđeni datumi kvalifikacijskih turnira, moći ćeš ih vidjeti na ovoj stranici.

Kako se igra

1

Online kvalifikacije

Igraj igru na internetu i osiguraj mjesto na lokalnom kvalifikacijskom turniru

2

Lokalni kvalifikacijski turniri

Sastavi tim od 4 igrača, odaberi lokaciju i natječite se na kvalifikacijskom turniru.

3

Red Bull Escape Room svjetsko finale

Ako pobijedite u svojoj zemlji, imat ćete priliku uživo se natjecati na Escape Room svjetskom finalu u ožujku 2019.

Na stranici redbullmindgamers.com u kolovozu 2018. započele su online kvalifikacije. Dostupne su svim ekspertima i ljubiteljima escape room izazova. U drugoj će fazi sudionici formirati četveročlane timove i odabrati lokaciju kvalifikacijskog turnira na kojemu će se natjecati. Turniri se održavaju u više od 25 zemalja, a među njima su, primjerice, Australija, Njemačka, Indija, Estonija, SAD i Brazil.

Najbrži će timovi iz svih zemalja u svjetskom finalu imati priliku natjecati se u rješavanju izazova dosad neviđenog escape rooma pod imenom „Omni's Escape” čiji je tvorac briljantni Dr. Scott Nicholson. Natjecatelji će moći pokazati svoja najistančanija umijeća u rješavanju problemskih zadataka dok uživo pokušavaju izaći na kraj s najgenijalnijim escape roomom s kojim su se ikada susreli!

Naša priča

Misija: „Omni's Escape”

Omni’s Escape niz je zadataka kojima se testiraju umne sposobnosti, osmišljenih u potrazi za novim talentim.

„Omni's Escape” misija je Red Bull Escape Room svjetskog prvenstva 2019. Osmislio ju je Dr. Scott Nicholson. Inspiracija su mu bili hakeri, a rješavaju se problemski zadaci u kojima natjecatelji moraju pokazati 6 ključnih vještina: kreativnost, logiku, vizualno promišljanje, muzikalnost, memoriju i strategiju. To je zadnji korak na putu do naslova svjetskih prvaka. Sudionici se natječu u četveročlanim timovima i zadatak im je kroz timski rad pokazati svoju genijalnost i otključati tajne koje skriva Omni's Escape i izmišljeni kamp za obuku hakera.

Fotografije

Pogledaj gdje se sve u svijetu održavaju kvalifikacije

Više o Escape Room

Društvene mreže

Podijeli svoje najbolje Red Bull Escape Room fotografije s hashtagom #redbullescaperoom i možda ćeš ih imati prilike vidjeti na našoj internetskoj stranici.